Nieuws

Wonderlijk Delfshaven gaat voor het eerste lustrum!
Op 16, 17 en 18 september 2022 vindt de 5e editie van Wonderlijk Delfshaven plaats.De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Het theaterdiner “ Liefde is …” waarin u naast een prima maaltijd wordt vergast op een mooi programma rondom alle facetten van de liefde is rond.

Ook zijn de repetities voor de 6 locatievoorstellingen, gericht op het thema “Liefde is…”, inmiddels allemaal in voorbereiding. Het belooft wederom een mooi en inspirerend festival te worden…..

De Workshop

Als aanvulling op het toch al mooi programma wordt er een introductie-workshop theater georganiseerd voorafgaand aan het theaterparcours op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022, om 11.45 uur in Het Zakkendragershuisje, Voorstraat 13, 3024 RS Rotterdam.

Als u het leuk vindt om iets meer te weten te komen over Wonderlijk Delfshaven, theater en misschien een eerste stapje richting zelf toneelspelen wilt maken dan kunt u zich inschrijven voor deze workshop. Na de workshop heeft u nog tijd om koffie te nemen om vervolgens aan de theatertour te beginnen.

Inschrijven is heel eenvoudig, u stuurt een email naar info@wonderlijkdelfshaven.nl met daarin de door u gewenste datum en het aantal personen en wij bevestigen wij dit per ommegaande. Let wel: vol is vol!