Nieuws

Wonderlijk Delfshaven gaat op voor de 6e editie!
Op 15, 16 en 17 september 2023 vindt de 6e editie van Wonderlijk Delfshaven plaats.De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De repetities voor de 6 locatievoorstellingen, gericht op het thema “Dromen…”, zijn begonnen en het belooft wederom een mooi en inspirerend festival te worden…..

De 4e editie van het theaterdiner, getiteld: “Dromen in Delfshaven…” waarin u naast een prima maaltijd wordt vergast op een mooi programma rondom alle facetten van Dromen is volop in ontwikkeling. Op 9 en 10 september tijdens de Open Monumentendagen, zijn er try-outs van deze show in het Zakkendragershuisje.

Tickets

WDH2023- teken en schilder wedstrijd; Dromen..!

Tijdens de drie dagen van het Wonderlijk Delfshaven festival is in het Zakkendragershuisje de expositie van de WDH2023- teken en schilder wedstrijd;  Dromen..! te zien. De deelnemers aan de wedstrijd kregen de opdracht om hun invulling van het thema Dromen… vorm te geven, elk op hun eigen unieke manier. Het idee van de wedstrijd is ontstaan uit de samenwerking tussen Wonderlijk Delfshaven en Kinderatelier Punt 5. De deelnemers volgen allemaal teken en schilderlessen bij Punt 5 en wonen in de wijk Bospolder-Tussendijken.
Kinderatelier Punt 5 is een atelier voor kinderen in Rotterdam Delfshaven. Het atelier is ingericht om kunstlessen te geven vanuit veel beeldende technieken. Er wordt geschilderd, getekend, ruimtelijk gewerkt, grafiek gemaakt en nog veel meer. De lessen zijn voornamelijk bedoeld voor de basisschool maar er zijn ook kunstprojecten voor peuters, ouders, kinderen uit de ISK, van het AZC, uit het speciaal onderwijs, iedereen is welkom in het kinderatelier.

Voor meer informatie: www.kinderatelierpunt5.nl